Spisested i Hasle med indendørs og udendørs servering

Nyd maden hos os eller derhjemme – levering for kun 39 kr.

Øens steg og ben er dit lokale spisested i Hasle på Bornholm. Vi er gået efter at sammensætte de tre ting, som er det, man vægter højt inden for take away. Hos os får du derfor både:

1.​Hurtig levering

2.​Mad til billige penge

3.​Lækker og velsmagende mad

Vi tilbyder både mad ud af huset ved levering til hele øen for kun 39 kr. eller muligheden for at hente maden selv i vores spisested. Du har også mulighed for at komme forbi vores restaurant for at spise. Du kan både vælge at sidde indenfor eller udenfor i vores hyggelige gårdhave.

Vores menu dækker både over:

  • ​Forretter
  • Hovedretter
  • ​Desserter

Til forret kan du nyde en skøn tunmousse eller rejecocktail, og til hovedret kan du mæske dig i lækre BBQ spareribs eller krydret oksesteg. Afrund måltidet med en skøn chokolademousse eller en klassisk gammeldags æblekage.

Information om bestilling af mad

Hvis du ønsker at bestille øens krydret oksesteg, bliver den leveret i enten 2- eller 3-personers stege. Det betyder, at du minimum skal bestille en krydret oksestegsmenu for 2 personer. Bemærk, at prisen på vores menukort er pr. person. 

Hvis du er mere til vores BBQ spareribs, vil det være en mulighed for dig at bestille til en enkelt person. Det kræver dog, at du selv henter maden eller spiser i vores restaurant, da udbringning skal være til mindst 2 personer.

Hvis du vælger at nyde maden i vores spisested, eller at hente maden selv, så er der mulighed for at bestille pomfritter eller bådkartofler i stedet for en bagt kartoffel.

Kontakt vores spisested og bestil mad eller book bord

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille mad, som du enten selv henter, eller som vi leverer hjem til døren, eller hvis du ønsker at booke bord i vores spisested med en hyggelig stemning både indendørs og udendørs.​

​​Vi samler på glade kunder

​​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af vores anmeldelser på Facebook

Dejlig mad!

Hentede i aften 2x takeaway steg med bagt kartoffel, bearnaise og salat, den bedste steg vi har fået længe, alt sad lige i skabet. Tak for dejlig mad.

Elizabet Christensen

Fantastisk mørt kød

Nyt sted med fantastisk mørt kød med salat og bagekartofler, virkelig fin betjening. Anbefalingsværdig.

Claus Knudtskov

Rigtig god oplevelse

Har nydt lækre ben, super marinade, skøn oksesteg med bernaisesauce og bagt kartoffel samt salat kan varmt anbefales.

Lise Nielsen

Rigtig godt til prisen

Lækre spareribs, der ankom til vores sommerhus helt varme. Perfekt snaskede, god krydring, helt møre med bagte kartofler, som var godt gennembagte og lige til at mose rundt med en god hvidløgssmør og fin bearnaisesauce. Hjemmelavet dressing til salaten. Portionerne var passende til os. Rigtig godt til prisen. Næste gang skal der prøves en steg. Tak for dejlig mad.

Trine Rudolf Krak

Vil du høre mere eller har du spørgsmål?

Øens stej og ben

​​

CVR: 44238589

Tlf. 25 10 81 08

Følg os på facebook  facebook

Her ligger vi

Grønnegade 1

3790 Haslev
​Rutevejlednin​g

Åbningstider

Alle ugens dage: 17.00 - 21.00​

Køkkenet lukker 20:30

​Telefontid: 15:00 - 21:00