Take away: Hent selv og udbringning af mad

Vi tilbyder levering af mad på hele Bornholm fra 79 kr.

Har du lyst til at forkæle dig selv og familien med velsmagende mad i form af krydret oksesteg eller BBQ spareribs, men ønsker du at spare dig selv for en tur i køkkenet? Bestil take away hos Øens steg og ben i Hasle. Vi leverer mad ud af huset til hele Bornholm for kun 79 kr., men du har naturligvis også mulighed for at hente maden selv i vores restaurant, hvis du foretrækker det.

  1. ​Hurtig levering
  2. Mad til billig pris
  3. Lækker mad​​

Bestilling af take away

Når du bestiller take away hos os, kan du både forkæle ganen med en forret, en hovedret og en dessert.

Vælg for eksempel mellem en rejecocktail og en tunmousse til forret, BBQ spareribs og krydret oksesteg til hovedret og en gammeldags æblekage eller en chokolademousse til dessert.​

Hvis du gerne vil bestille vores krydrede oksesteg, skal du være opmærksom på, at den bliver leveret som enten 2-personers eller 3-personers stege. Det betyder med andre ord, at du mindst kan bestille denne menu til 4 personer. Prisen på vores menukort er anført pr. person. 

Hvis du i stedet for har mere lyst til vores BBQ spareribs, kan du godt bestille denne menu til en enkelt person. Det forudsætter dog, at du enten henter maden selv, eller at du spiser den i vores restaurant. Vores udbringning skal nemlig være til mindst 4 personer.

Hvis du ønsker at hente maden selv i vores spisested i Hasle, har du desuden mulighed for at vælge bådkartofler eller pomfritter i stedet for en bagt kartoffel til din menu.

Kontakt os og bestil mad eller kig forbi

Kontakt os og bestil take away eller kig forbi for bestilling og afhentning. Har du ikke mulighed for at hente selv, eller har du bare lyst til at slå benene op og vente på, at din mad bliver leveret, så kontakt os og bestil take away med udbringning.​

​​Vi samler på glade kunder

​​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af vores anmeldelser på Facebook

Dejlig mad!

Hentede i aften 2x takeaway steg med bagt kartoffel, bearnaise og salat, den bedste steg vi har fået længe, alt sad lige i skabet. Tak for dejlig mad.

Elizabet Christensen

Fantastisk mørt kød

Nyt sted med fantastisk mørt kød med salat og bagekartofler, virkelig fin betjening. Anbefalingsværdig.

Claus Knudtskov

Rigtig god oplevelse

Har nydt lækre ben, super marinade, skøn oksesteg med bernaisesauce og bagt kartoffel samt salat kan varmt anbefales.

Lise Nielsen

Rigtig godt til prisen

Lækre spareribs, der ankom til vores sommerhus helt varme. Perfekt snaskede, god krydring, helt møre med bagte kartofler, som var godt gennembagte og lige til at mose rundt med en god hvidløgssmør og fin bearnaisesauce. Hjemmelavet dressing til salaten. Portionerne var passende til os. Rigtig godt til prisen. Næste gang skal der prøves en steg. Tak for dejlig mad.

Trine Rudolf Krak

Vil du høre mere eller har du spørgsmål?

Øens stej og ben

​​

CVR: 44238589

Tlf. 25 10 81 08

Følg os på facebook  facebook

Her ligger vi

Grønnegade 1

3790 Haslev
​Rutevejlednin​g

Åbningstider

Alle ugens dage: 17.00 - 21.00​

Køkkenet lukker 20:30

​Telefontid: 15:00 - 21:00